27 d'abril de 2024

Es celebra la 1a Nocturna Bandolera Infantil, l’any que l’estiu Bandoler arriba al 10è aniversari

Aquesta proposta és la cloenda del projecte endegat per l’Escola Els Castanyers de Viladrau aquest curs 2010-11

El Ter 6 de juny de 2011 a les 09:37
Imatge de la 1a Nocturna Bandolera Infantil
El passat divendres dia 3 de juny es va portar a terme amb un gran èxit de públic la 1a. Nocturna bandolera infantil a càrrec dels alumnes de cicle superior de l’Escola Els Castanyers.

Més de 140 participants varen omplir els boscos propers a Viladrau on els nois i noies varen presentar en Serrallonga i l’àpoca en la que va viure. Un recorregut format per cinc escenes on es va conjuntar el rigor històric amb aportacions d’humor i una excel·lent dramatització.

L’acte es va iniciar amb les paraules de la regidora de cultura i educació en funcions, Arola Campañá, la directora de l’escola, Núria Mallen i d’en Xavier López, membre de l’equip educatiu del Centre Cultural Europeu de la Natura de Viladrau i coordinador d’aquesta primera nocturna bandolera infantil.

Per acabar, al CCEN es va fer un xeflis que va estar format per pastissos i altres productes realitzats per les mares i pares de l’escola.

Tan per part dels actors, del públic assistent com per part de la coordinació de la proposta s’ha valorat la possibilitat que aquesta nocturna bandolera infantil pugui formar part de la 10a edició de l’Estiu Bandoler de Viladrau el proper mes d’agost.

Aquesta proposta és la cloenda del projecte endegat per l’Escola Els Castanyers de Viladrau aquest curs 2010-11 en el que en Serrallonga i el mon del bandolerisme del barroc català han estat els seus protagonistes.

A més dels nens i nenes de cicle superior i els mestres de l’Escola els Castanyers, de la coordinació de l’equip educatiu del CCEN, la nocturna va comptar amb la participació del SIJ El Torrent (Punt Jove de Viladrau) i d’alguns nois i noies que varen col·laborar al llarg del recorregut.

Imatge del públic que va assistir a la 1a Nocturna Bandolera Infantil

Aquest estiu es celebra el 10è aniversari de l'estiu Bandoler

Etiquetes: