25 d'abril de 2024

Un detingut a Sant Pere de Torelló per robatori amb força

Divendres 1 de juny va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs

El Ter 7 de juny de 2011 a les 17:19
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el dia 30 de maig un home de 29 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van passar a les 7 de la tarda del dilluns 30 de maig, quan una dona va tornar al seu domicili, un mas de Sant Pere de Torelló.

S'havia absentat del domicili uns deu minuts i en tornar va notar que hi havia algú a l'interior. Va alertar el seu marit que es trobava a prop de la casa i tots dos van localitzar una persona a l'exterior de la mateixa. En demanar-li què feia allà i va manifestar que passejava.

Els propietaris del domicili van comprovar que els havien entrat a robar forçant una finestra. Van trobar a faltar unes caixes amb joies. En aquell moment van avisar els Mossos d'Esquadra, que van trobar l'home no massa lluny de la vivenda, i que coincidia plenament amb la descripció facilitada.

Els propietaris del domicili van localitzar al l'exterior de la casa una motxilla. Aquesta contenia les joies sostretes i la documentació de l'home. Aquest va quedar detingut i va ser traslladat a dependències policials. Divendres 1 de juny va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.
Etiquetes:
Sostenibilitat