25 d'abril de 2024

Sant Miquel de Balenyà celebra la Festa Major

Se atormeta una vecina i l'Orquestra Di-versiones seran els encarregats de posar la música la nit del divendres

El Ter 23 de juliol de 2008 a les 18:37
Cartell de la Festa Major 2008
Sant Miquel de Balenyà celebra des de dissabte passat la seva Festa Major. Els plats forts s’engeguen avui dimecres. Aquest any hi ha hagut una novetat i és que el dissabte ja van avançar-se fent una Gimcana Picantona per majors de 18 anys. Dos dels actes destacats són un actuació de màgia de la companyia Mag Lari i una actuació castellera dels Sagals d'Osona. En l'apartat musical destaca el concert de divendres amb Se atormenta una vecina i l'Orquestra Di-versiones.

Aquest any hi ha dos actes que encapçalen les novetats respecte edicions anteriors. El primer es tracta d’un espectacle de màgia a càrrec de la companyia del Mag Lari i l’altra tracta d’una actuació castellera dels Sagals d’Osona. Aquests dos actes tindran lloc aquest diumenge.

Un dels actes que compta amb una major afluència de públic és el sopar popular. Sant Miquel de Balenyà ha omplert la seva programació amb activitats per a tots els públics, per tal que hi pugui participar tothom, tan els més grans com els més petits. Hi ha programades moltes activitats, com per exemple, una despertada general amb els grallers dels Sagals d’Osona, inflables per els més petits, un campionat de parxís i també havaneres amenitzades pel grup “Port Bo”.

En l'apartat musical de Ia Festa Major destaca el concert que tindrà lloc el divendres a la nit amb els grups Se atormenta una vecina i l'Orquestra Di-versiones.
Etiquetes:
Cultura