26 d'abril de 2024

7 alumnes de batxillerat reben els premis de les beques Fundició Dúctil Benito

Miquel Casadevall s’ha endut la beca com a estudiant de Sant Bartomeu del Grau

El Ter 10 de juny de 2011 a les 01:25
Els alumnes becats en companyia dels representants de Fundició Dúctil Benito, la UVic i els dos ajuntaments implicats
Fundició Dúctil Benito ha lliurat aquest dijous les beques als millors estudiants de batxillerat de Manlleu i Sant Bartomeu del Grau. Les beques de 1.500 euros als quatre millors expedients acadèmics de Manlleu han recompensat l’esforç d’Irene Canudas i Laia Serrat, de l’Institut Antoni Pous i Argila, i de Judit Caballeria i Neus Colomer, de La Salle.

Les beques per les millors notes d’anglès han estat per Joan Ignasi Sugrañes, de La Salle; Laia Dalmau, de l’Institut Antoni Pous, i també per Miquel Casadevall, que s’ha endut la beca com a estudiant de Sant Bartomeu del Grau.

Les beques de Fundició Dúctil Benito als millors estudiants de batxillerat de Manlleu han arribat enguany a la novena edició fidels a la proposta de premiar els dos millors expedients currículums acadèmics de La Salle i els dos millors expedients de l’Institut Antoni Pous. Lluís Soler, regidor d’Educació en funcions, ha exposat la necessitat de crear un batxillerat de qualitat pel fet de ser una de les bases formatives de molts estudiants de la comarca.

Ja fa alguns anys que també es lliura una beca al millor estudiant d’anglès de cada centre i que es tradueix en un curs gratuït d’anglès a l’Escola d’Idiomes de la Universitat de Vic. La d’enguany ha estat també la cinquena edició d’aquesta beca d’idiomes pel millor alumne de segon de batxillerat empadronat a Sant Bartomeu del Grau.

En acabar l’acte s’ha celebrat un petit pica-pica pels estudiants premiats i pels seus acompanyants.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu