24 d'abril de 2024

La 6a Furgofesta espera la participació de més de 200 vehicles

El diumenge, dia de cloenda, es celebrarà la xocolatada i hi haurà l’entrega de premis

El Ter 10 de juny de 2011 a les 11:39
Imatge de la passada edició
A partir d’aquest divendres i fins diumenge més de 200 furgonetes participaran en la 6a edició de la Furgofesta que tindrà lloc, un any més, a Les Masies de Roda. Organitzada per l’Associació Furgofesta, la trobada agrupa furgonetes Camper vingudes d’arreu de Catalunya i també des de diversos punts de l’Estat espanyol.

Amb només 6 anys de vida aquesta trobada s’ha convertit en la segona més important de Catalunya després de la Sant Pere Pescador. La trobada que va ser creada per tal de potenciar el costum d’utilitzar la furgoneta com a sistema de transport i modus de vivenda, i a més, vincular l’oci i la cultura al sector, està pensada per a totes les edats. Al llarg de tot el cap de setmana hi ha diverses activitats.

Aquesta nit de divendres hi ha previst un sopar i concerts. Dissabte hi haurà des de la ruta literària de Miquel Martí i Pol, tallers infantils, tast de vins i caves, un dinar popular i fins al Jazz Pícnic al matí. A la tarda hi haurà taller de circ pels més petits, passejades amb poni, taller de percussió brasilera, taller de teatre o una tirolina, entre d’altres. La nit començarà amb un sopar i a continuació hi haurà una de les activitats noves, serà el Carnaval Furgofesta.

El diumenge, dia de cloenda, es celebrarà la xocolatada i hi haurà l’entrega de premis. Aquest any no es farà la ruta per la comarca ja que l’elevat nombre de vehicles participants ho fa "molt complicat".

La tirolina aquest any hi tornarà a ser present

Bloc Furgofesta

Etiquetes: