19 de maig de 2024

La 10a edició dels Premis de recerca per a estudiants de batxillerat de Manlleu es tanca amb un total de 5 premis

Els alumnes han rebut un premi de 300 euros cadascun mentre que els tutors han rebut un premi de 75 euros

El Ter 18 de juny de 2011 a les 03:14
El jurat i el regidor d'Educació, en primer terme, amb alguns dels alumnes i tutors premiats
L'Ajuntament de Manlleu ha donat a conèixer aquest divendres quins han estat els treballs guardonats a la 10a convocatòria dels Premis de recerca per a estudiants de batxillerat.

Enguany el jurat ha decidit entre 17 treballs presentats per alumnes de l'Institut Antoni Pous i de la Salle de Manlleu i n'ha premiat un total de 5 repartits en quatre categories. En l'àrea d'humanitats i ciències socials, els premis han estat per Irene Canudas, amb el treball 'De Joans, Joseps, Maries i ases, n'hi havia a totes les cases', en categoria vila de Manlleu, i per Judit Caballeria, amb el treball 'El teatre musical', en categoria general.

En l'àrea de ciències experimentals i tecnologia, el premi de categoria local se l'ha emportat el treball 'Invasors: fauna invasora al voltant del riu Ter al seu pas per Manlleu' de Xavier Rosean. El premi en categoria general ha estat 'ex aequo' pels treballs 'El trastorn bipolar', de Laia Serrat, i 'Els dirigibles', de Carles Sala.

L'acte de lliurament de premis s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament de Manlleu. Els treballs guardonats han quedat bastant repartits entre els dos centres participants, l'Institut Antoni Pous i Argila i La Salle de Manlleu. Els alumnes han rebut un premi de 300 euros cadascun mentre que els tutors han rebut un premi de 75 euros per les seves tasques de suport.

A l'Institut, el treball d'Irene Canudas ha estat tutoritzat per Teresa Sanglas, el de Xavier Rosean pel professor Albert Pedro, i el de Laia Serrat per Lluís Monteis. A La Salle, el treball de recerca de Judit Caballeria ha estat tutotitzat per Maria Rosa Collell i el de Carles Sala pel professor David Corrons.

En un dels seus primers actes com a nou regidor d'Educació de l'Ajuntament de Manlleu, Àlex Garrido ha volgut destacar tant la quantitat com la qualitat dels treballs rebuts en aquesta desena edició dels premis. El jurat d'enguany estava format per Carles García, Montserrat Mestres, Andreu Parareda i Betlem Parés. L'acte de lliurament de premis ha acabat amb una actuació musical de tres alumnes de l'Escola Municipal de Música de Manlleu.

Assistents a l'acte

Imatge de l'actuació musical

Etiquetes:
Ràdio Manlleu