23 d'abril de 2024

El pavelló de Prats de Lluçanès s’omple per celebrar els 25 anys dels gegants

La nit la va tancar Brams que després del seu retorn als escenaris presentaven nou disc

El Ter 19 de juny de 2011 a les 15:14
Un instant del concert de Brams
Després de la trobada gegantera que va tenir lloc aquest dissabte a la tarda, a la nit el protagonisme va ser pels concerts. El pavelló municipal de Prats es va omplir de públic per veure en concert Canvi de Plans, La Iaia, Els Pets i Brams. Hi van assistir més de 1.500 persones.

El grup local Canvi de plans van ser els encarregats d’obrir la nit. Van aprofitar el concert per presentar temes del seu primer disc. Els guanyadors del darrer Sona 9, els vigatans, La Iaia també van fer gaudir el públic amb caçons de la maqueta i algunes que s'inclouran en el seu primer disc que sortirà al mercat el proper mes de setembre coincidint amb el Mercat de Música Viva de Vic.

Les notes de la cançó Vespre de Els Pets ja van fer embogir el públic des de bon començament. Els de Constantí van estrenar a Prats la gira 25 dedicada als 25 anys de vida del grup. El grup va fer un repàs gairebé cronològic a les 25 cançons més emblemàtiques de la banda.

La nit la va tancar Brams que després del seu retorn als escenaris presentaven nou disc, titulat "Oferta de diàleg". Les cançons d’aquest nou treball es van intercalar perfectament amb d’altres de treballs anteriors. Totes elles van ser corejades per un públic més que entregat. El colofó final va ser amb el tema Sóc d’un país el qual va ser cantat gairebé íntegrament pel públic.

El públic entregat durant el concert de Brams

Etiquetes:
Cultura