27 d'abril de 2024

El PIPA de Centelles proposa per aquest estiu un cap de treball urbà per a joves

El Civikè ja arriba aquest estiu a la tercera edició

El Ter 21 de juny de 2011 a les 17:56
Les inscripcions es tanquen aquest dijous dia 23 de juny
El PIPA, el Punt jove de Centelles proposa per aquest estiu un camp de treball urbà per a joves d’entre 12 i 16 anys. El Civikè ja arriba aquest estiu a la tercera edició amb una bona resposta per part dels joves del municipi. Aquest cap de treball parteix de la base que els incívic no són només el joves i que els que ho són potser és per influència de persones més grans.

Partint de que el civisme és cosa de tots el camp proposa treballar el civisme i educar en valors fent un parèntesi amb els aprenentatges escolars.

El camp de treball urbà proposa diverses activitats. Hi haurà tallers per educar en valors, jocs sobre cooperativisme o un ral·li fotogràfic per descobrir els actes d’incivisme que tenen lloc a Centelles. També hi haurà activitat esportiva, sortides o una nit d’acampada. El Civikè sempre té present la sostenibilitat i el civisme a l’hora de treballar amb els joves.

Les inscripcions es tanquen aquest dijous dia 23 de juny. Encara queden algunes places tot i que es preveu omplir-les tots i comptar amb un grup d’uns 20 joves.
Etiquetes: