25 d'abril de 2024

Viladrau inicia el Casal d’Estiu amb la intenció d'implicar els nens i nenes en les activitats del poble

En total hi prendran part més de 20 nens i nenes

El Ter 27 de juny de 2011 a les 12:28
Imatge d'una de les activitats del casal del passat estiu
Aquest dilluns s’inicia a Viladrau el Casal d’Estiu ‘Somriu l’Estiu’ que des de l’any 2006 organitza anualment l’equip educatiu d’EduCA Viladrau. Aquest any, sota el títol ‘Viu l’estiu festiu de Viladrau, un poble del Parc Natural del Montseny, reserva de la Biosfera’, els nens i nenes descobriran la riquesa festiva de Viladrau a l’estiu tot participant de diverses activitats.

La primera setmana està dedicada a la celebració del cinquè Aplec Comarcal de la Sardana que es celebrarà a Viladrau el proper diumenge dia 3 de juliol. La segona participaran en un dels actes emblemàtics de la 62a edició de l’Aplec de Matagalls, la inauguració de les millores de la Font de Mosquits. La tercera setmana serà el tron de participar en la Festa Cultural de l’Aigua de Viladrau que aquest any arriba a la 8a edició. La quarta setmana els nens i nenes es sumaran a un dels actes centrals del programa Viu el Parc del Montseny com és la ‘Nit d’estels’. Faran un passeig pel cel de nit. Per tancar el casal, durant la cinquena setmana col.laboraran en la presentació de la 10a edició de l’Estiu Bandoler i també celebraran l’Any Internacional dels Boscos. D’aquesta manera es vol implicar els nens i també a les famílies en les activitats d’estiu de Viladrau.

En total hi prendran part més de 20 nens i nenes. Encara es poden fer inscripcions. Es podem fer pel casal complert o per setmanes.
Etiquetes:
Societat