25 d'abril de 2024

Del 9 de juliol al 20 d’agost Viladrau acollirà el 2n Festival de Música Marcos Redondo

Tots els concerts començaran a les 10 de la nit i els sopars a 2/4 de 9 del vespre

El Ter 29 de juny de 2011 a les 11:48
Imatge de la roda de premsa de presentació del festival
En total es podran veure quatre actuacions. Una vegada més s’ha tornat a apostar per la diversitat d’estils i gèneres. L’objectiu de l’organització és el de recordar el cantant d’òpera i sarsuela que va néixer el 1893 a Pozoblanco (Còrdova) i va morir el 1976 a Barcelona. Redondo havia residit llargues temporades a Viladrau.

En aquesta segona edició una de les novetats és la diversificació d’espais. Les actuacions es repartiran entre tres escenaris. Abans de cada actuació ho ha l’opció de sopar. El sopar va a càrrec de diversos restaurants de Viladrau. Pel que fa la cartell, el festival arrencarà el dia 9 de juliol amb ‘Visions Goyescas’ al CCEN. Seguirà el dia 23 amb ‘Cantando a Baco’ també al CCEN. El 6 d’agost serà el torn de ‘The swing tenors’ i tancarà el festival el dia 20 d’agost, ‘Trio Luding’.

Tots els concerts començaran a les 10 de la nit i els sopars a 2/4 de 9 del vespre. Les entrades es poden comprar anticipadament a l’ajuntament de Viladrau o el mateix dia de cada concert. Aquest any, i com a novetat, també s’ofereix l’opció d’adquirir un abonament pels quatre espectacles.
Etiquetes:
Cultura