25 d'abril de 2024

El Voltreganès celebra aquest divendres la 3a edició de l'activitat "El Volt i gresca, a la fresca"

Els comerços participants donaran a conèixer durant unes hores els seus productes i serveis

El Ter 1 de juliol de 2011 a les 10:51
Imatge de l'edició de 2010
El parc del Torrent de Mitjavila de Sant Hipòlit de Voltregà celebrarà aquest divendres, de 9 a 12 de la nit, la 3a edició de l'activitat comercial "El volt i gresca, a la fresca", organitzat per l'Associació de Comerciants del Voltreganès (ACV) en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Hipòlit i de Les Masies.

Els comerços participants donaran a conèixer durant unes hores els seus productes i serveis al Torrent de Mitjavila. Per fer-ho, s'hi instal·laran carpes per exposar productes, alguns comerços de moda i de complements organitzaran una desfilada i també hi haurà una exhibició de mascotes domèstiques. L’oferta gastronòmica anirà a càrrec d’establiments d’alimentació i de restauració associats a l’ACV, que oferiran una selecció de "montaditos" al preu d’1 euro per unitat.

L’activitat "El volt i gresca, a la fresca" estarà amenitzada pel grup de jazz "La remenuda banda". Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins del Pla de dinamització del comerç del Voltreganès, té el suport de la Diputació de Barcelona.
Etiquetes: