26 d'abril de 2024

Centelles celebra la I edició de la Fira de les Lletres

La mostra està dedicada a l’escriptor rodenc Emili Teixidor

El Ter 5 de juliol de 2011 a les 17:08
La fira vol potenciar la lectura entre els infants i joves
Al llarg d'aquesta setmana s'han organitzat diferents activitats entorn de la literatura que es duran a terme fins diumenge. Aquesta primera edició està dedicada a l’escriptor rodenc Emili Teixidor. Cada dia a la tarda hi ha l’espai racons amb diverses activitats.

Al llarg de la setmana també hi haurà una lectura en veu alta per a gent gran, un cinefòrum o una tertúlia literària. El divendres hi haurà un dels actes centrals amb una trobada amb Emili Teixidor. Al matí es trobarà amb els nens i nenes del casal d’estiu i a la tarda a l’Ajuntament la trobada serà oberta al públic. Al vespre hi ha organitzar un sopar Banquet literari. El dissabte serà el torn d’una gimcana literària i el diumenge la fira es tancarà amb el lliurament de premis dels concursos literaris i amb un concert. Un dels objectius de la fira es potenciar la lectura entre els infants i joves.

La fira està organitzada per l'Ajuntament de Centelles i l'Associació Arae. La intenció és que sigui anual o bianual i que en cada edició el protagonista sigui un escriptor osonenc.
Etiquetes:
Cultura