25 d'abril de 2024

Taradell s'omple d'aficionats al món de la caça

L'Associació de Botiguers ha aprofitat per celebra la fira 'Duros a 4 peles'

El Ter 27 de juliol de 2008 a les 17:56
Gossos que estaven exposats a la fira
La Fira del Caçador de Taradell ha celebrat aquest cap de setmana l'edició 29. El bon temps ha fet que molts aficionats a la caça no es volguessin perdre la fira. Les activitats van començar dissabte amb les competicions de gossos mentre que el diumenge s'ha fet la Fira-Mercat repartida en tres espais del municipi.

Aquest diumenge ha concentrat les activitats centrals amb la Fira-Mercat que estava repartida en tres espais: El Pujoló, el Pavelló i a Can Costa. Hi havia des d’una exposició de gossos, animals per repoblació, exposició de remolcs, gastronomia, falconeria, objectes per a gossos i complements, utillatge per a la caça, un simulador de caça i de tir virtual o una galeria de tir amb carabina, a més de poder practicar el tir amb arc. La mostra també comptava amb una exposició i exhibició de gossos i amb l’exposició de taxidèrmia que aquest any està dedicada a Amèrica, a la fauna autòctona i internacional.

Diumenge al mati també s'ha fet la 4ª Fira de liquidació d'estocs "Duros a 4 Peles". La Fira és una iniciativa de l'Agrupació de Botiguers de Taradell i s'emmarca dins de les activitats de la Fira del Caçacor. Estava situada al Passeig del Pujoló, just al costat d'on es realitzaven la major part d'activitats de la Fira del Caçador.

La Fira del Caçador de Taradell és més antiga de tot l’Estat Espanyol, de fet va ser la primera, i amb els anys s’ha convertit en un referent que aplega caçadors vinguts de tot el país.

També es podia contemplar una exposició de fauna

Els falcons vius són una de les grans atraccions de la fira

Un any més també s'ha fet la fira 'Duros a 4 peles'

Etiquetes:
Societat