25 d'abril de 2024

Aquest diumenge Seva celebrarà la segona Marxa en BTT

La cursa engegarà a les 9 del matí des del Poliesportiu de Seva

El Ter 3 d'agost de 2011 a les 13:52
Imatge del recorregut de la Marxa, que té una llargada de 27 km i transcorre pel Parc Natural del Montseny
Aquest diumenge Seva puja a la bicicleta en motiu de la Marxa en BTT, que enguany suma dues edicions. Després de la bona rebuda que va tenir l’any passat, des del Centre Excursionista de Seva no s’ha tingut cap dubte a l’hora de tornar-la a programar per aquest any.

Les inscripcions estan obertes fins aquesta nit i de moment l’afluència ja és més important que la de l’any passat amb més d’un centenar d’inscrits. La cursa engegarà a les 9 del matí des del Poliesportiu de Seva. Té un màxim de 250 participants perquè el recorregut de 27 km té com a escenari el Parc Natural del Montseny.

En la primera edició els organitzadors van quedar sorpresos per la nombrosa participació que es va rebre i per la bona sensació que va deixar a tots els ciclistes. La Marxa BTT de Seva obre les portes a tothom, des dels ciclistes professionals fins a ciclistes aficionats. Com explica el mateix Albert Pajerols, només es necessita una mica de resistència i assegura que més ràpid o més lent, però que tothom la pot acabar.

Rebran un trofeu els 3 primers classificats absoluts masculins i femenins a més dels primers locals. Quan acabi la Marxa hi haurà un plat de botifarra i mongetes pels participants. S’obsequiarà a tots els ciclistes amb una samarreta tècnica i es sortejaran productes relacionats amb el món del ciclisme. Un dels regals més especials és una reserva per la cursa Girolot Garrotxa per gentilesa de BikePlus.

El preu de les inscripcions anticipades pels corredors federats és de 10 euros i pels no federats és de 15 euros. També es poden fer el mateix dia amb una càrrega de 3 euros. Hi haurà servei de dutxes per qui ho vulgui.
Etiquetes:
Esports