25 d'abril de 2024

El 2n Festival Marcos Redondo oferirà aquest dissabte un nou concert

Les dues primeres actuacions van comptar amb una participació del 60% de la taquilla

El Ter 3 d'agost de 2011 a les 14:27
El Festival Marcos Redondo és una iniciativa de la família del cantant
Aquest dissabte tindrà lloc el tercer concert del 2n Festival de música Marcos Redondo de Viladrau. La segona edició d’aquesta iniciativa de la família de Redondo va començar el 9 de juliol i finalitzarà el 20 d’agost. El concert de dissabte de The Swing Tenors començarà a les 10 de la nit i prèviament es podrà assistir a un sopar a càrrec de Nando Jubany.

Segons Imma Gómez, membre de l’organització del festival, el públic assistent tendeix a comprar més entrades específiques de concerts que abonaments. Tot plegat es farà al Mas d’Osor. Les previsions indiquen que l’edició d’enguany patirà una disminució del 10% d’assistents, com a conseqüència de la crisi econòmica. Amb tot, l’assistència als dos primers concerts, protagonitzats per Visions Goyescas i Cantando a Baco, van superar el 60% d’ocupació. Per la seva banda, l’organització del festival ha sol·licitat una subvenció al Departament de Cultura i resta a l’espera de resposta. Així, el suport que rep aquesta iniciativa prové exclusivament de l’Ajuntament de Viladrau, d’empreses privades i de mecenes i, per tant, serà important per a l’organització superar aquest clima actual de crisi econòmica.

El preu de l’entrada a cada esdeveniment és de 22 euros. L’últim concert tindrà lloc el 20 d’agost a l’Església de la Salut i anirà a càrrec del Trio Ludwig.

L’objectiu de l’organització és la de recordar el cantant d’opera i sarsuela que va néixer el 1893 a Pozoblanco (Còrdova ) i va morir el 1976 a Barcelona. Redondo havia residit llargues temporades a Viladrau.
Etiquetes:
Cultura