25 d'abril de 2024

Tret de sortida per a la Festa Major d'Estiu de Tona plena de novetats

La Festa Major d’Estiu de Tona inicia l’activitat aquest dijous al vespre i s’allargarà fins el dimarts 9 d’agost

El Ter 4 d'agost de 2011 a les 12:51
Acte de presentació de la Festa Major
El sopar i el pregó jove i un concert, seran els actes que donaran el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu de Tona. Aquest any es presenta amb una trentena d’actes per a tots els públics i s’ha aprofitat la diversitat d'espais a l'aire lliure que ofereix la població.

Durant la presentació de la programació d’aquest dimarts també es va destacar la implicació de multitud d’entitats del poble que s’han involucrat en l’organització de diversos actes, tot i els moments de crisi. Un dels actes més esperats i que sembla que rebrà més públic és el concert dels Catarres i dels Mazoni, programat per aquest dissabte a les 11 de la nit al parc de les Feixetes.

Durant la presentació la Coordinadora Juvenil de Tona, Berta Rierola, va destacar de la Festa Major Jove, inclosa dins el programa de la Festa Major d’Estiu, que molts dels actes s’emplaçaran al parc de les Feixetes. També va posar èmfasi amb la posada en marxa d'un stand d'informació i prevenció del consum de drogues a càrrec dels tècnics del Punt Jove.

Per aquesta edició s’han incorporat algunes novetats importants, com una actuació-classe oberta de Bollywood o un campionat de futbol sobre fang. A més dels actes ja clàssics com el ball de confeti, les havaneres o el concert de la Principal de la Bisbal, la Festa Major comptarà amb un concert selecte.

La Festa Major d’Estiu de Tona inicia l’activitat aquest dijous al vespre i s’allargarà fins el dimarts 9 d’agost. Paral.lelament, durant les festes hi haurà parades i atraccions a l’esplanada de La Canal, a més de l’exposició d’antiguitats i pintura contemporània de Dolors Puigoriol a la sala d’exposicions Can Sebastià fins el 7 d’agost.
Etiquetes: