24 d'abril de 2024

El 10è Estiu del Bandoler de Viladrau commemora l'any Maragall

Per aquest diumenge, s'han programat els Itineraris matinals per conèixer Serrallonga i La Sala, la casa on va néixer

El Ter 5 d'agost de 2011 a les 12:57
Cartell promocional de l'Estiu Bandoler
‘Les sortides bandoleres’ prenen el relleu aquest divendres a la nit als actes del 10è Estiu Bandoler de Viladrau que es fa al llarg de tot el mes d’agost. Per quart any, La cuina d’en Serrallonga és un dels eixos principals amb la Mostra de Cuina del Barroc Català.

De la programació d’aquest 2011 també en destaca l’obra teatral ‘Les dones del bandoler’ dirigida per la manlleuenca Meritxell Cabanas i que es farà el proper diumenge 14 als exteriors de l’ermita de la Pietat. Xavier López, membre de l’organització, confirma la bona assistència de públic i que hauran de competir amb el partit Barça-Madrid de la Supercopa d’Espanya.

Per aquest diumenge, s'han programat els Itineraris matinals per conèixer Serrallonga i La Sala, la casa on va néixer. Després de l’obra ‘les dones del bandoler’ del dia 14 i en relació a l’any Maragall, es farà la dramatització del poema ‘La mort d’en Serrallonga’ del llibre ‘Visions i Cants’ que el l’escriptor barceloní va publicar el 1900.

‘Les sortides bandoleres’ d’aquest divendres a la nit s’inclouen en la primera part de la trilogia els personatges de l’època i començarà a les 10 al Mas El Torrent, i es repetirà el 19 d’agost.
Etiquetes:
Cultura