25 d'abril de 2024

La Setmana de la Joventut de Viladrau ja arriba a la cinquena edició

Des de Joventut esperen que el dia fort sigui dissabte amb activitats que han definit com a “atractives” i “sorprenents”

El Ter 22 d'agost de 2011 a les 19:22
Cartell de la cinquena edició de la Setmana de Joventut de Viladrau
Viladrau comença aquest dimarts les activitats de la setmana dels joves organitzada per l’espai jove "El Torrent" i l’Ajuntament. La batejada com a Setmana de Joventut ja arriba a la cinquena edició fruit de la bona acceptació que ha rebut en el municipi.

D’activitats ja tradicionals i consolidades destaquen la Gimcana Bandolera del dimarts o el Paintball el divendres. De novetats, el tècnic de joventut de Viladrau, Rubén Vázquez, destaca que n'hi ha moltes i de variades.

Des de Joventut esperen que el dia fort sigui dissabte amb activitats que han definit com a "atractives" i "sorprenents", com el curiós Brau mecànic que s’instal.larà al centre de la vila. Tot i batejar-se com a Setmana de Joventut, Vázquez convida a persones d’altres edats i destaca "la implicació dels joves".

Els actes de la Setmana del Jovent començaran demà dimarts i s’allargaran fins al diumenge. L’espai jove "El Torrent" té una pàgina a Facebook on es pot trobar més informació dels actes.
Etiquetes: