26 d'abril de 2024

L' Unigirona s'emporta el partit inaugural del torneig de bàsquet de Sant Julià

L’ambient de bàsquet que es respirava al pavelló de Sant Julià en aquest nou format va ser “increïble”

El Ter 26 d'agost de 2011 a les 13:47
Imatge del torneig de l'any passat
Les catalanes de l’Unigirona es van emportar aquest dijous el partit inaugural del 27è torneig de bàsquet Unnim de Sant Julià de Vilatorta, contra el Boston University, per un ajustadíssim 55 a 57.

El president de l’Associació de Bàsquet de Sant Julià, Miquel Sans, afirma que aquesta nova fórmula de partit de benvinguda funciona perfectament, i que tindrà continuïtat.

Segons Sans, "l’ambient de bàsquet" que es respirava al pavelló de Sant Julià en aquest nou format va ser "increïble", en presència d’unes 750 persones. Aquest divendres i dissabte és quan s’incorporen la majoria dels equips.

L’edició d’enguany reunirà 226 equips de bàsquet a Sant Julià, la segona millor xifra de la història del torneig, només superada pel rècord de 242 equips de l’any passat. Hi haurà una competició per a equips en cadira de rodes i per a persones amb diversitat funcional i dificultats auditives.

El torneig de bàsquet de Sant Julià és considerat el més important d’Europa en les seves característiques. Enguany es fan partits en 30 pistes simultànies, amb Sant Julià i el pavelló com a epicentre.

S’han incorporat 7 nous escenaris (Torelló, Tona, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló, Viladrau, Aiguafreda i Arbúcies). L’esdeveniment esportiu se celebra fins a 28 d’agost, amb quatre partits de nivell ACB.

El primer, entre el Cai Saragossa i l’Assignia Manresa, diumenge. Manresa i Barça Regal jugaran el 10 i 11 de setembre contra l’Stamford University nord-americà, a Vic, i el dia 21 arriba l’enfrontament entre el Biscaia-Bilbao Bàsquet i el Joventut de Badalona.

Els preus seran populars, entre 6 i 8 euros si les entrades es compren anticipades.
Etiquetes:
Esports