26 d'abril de 2024

El president del Cercle Català de Negocis, conferenciant a Sant Hipòlit

La xerrada està organitzada per l’Òmnium Voltreganès i s’engloba dins el programa d’actes de la Festa Major del poble

El Ter 30 d'agost de 2011 a les 09:46
Aquest dimarts a 2/4 de 9 del vespre a Sant Hipòlit de Voltregà, Ramon Carner, president del Cercle Català de Negocis, farà la conferència "Crisi, d’on ve i com sortir-ne".

La xerrada està organitzada per l’Òmnium Voltreganès i s’engloba dins el programa d’actes de la Festa Major de Sant Hipòlit.

Ramon Carner i Alivés és un jove empresari que des de fa 20 anys elabora plats cuinats i els distribueix a clients dels mercats de Barcelona. És la tercera generació d'una empresa familiar de Sant Feliu de Codines que l'any 1969 va obrir la seva primera botiga i, des de 2009, disposa de tres establiments franquiciats.

És llicenciat en Ciències Econòmiques per la U.B i des de sempre ha treballat en el comerç familiar. Coneix molt bé la problemàtica dels petits comerços de tot Catalunya i també, per pròpia experiència, de les parades dels mercats.

El Cercle Català de Negocis (CCN -www.ccncat.cat) és una organització empresarial que pretén que Catalunya esdevingui un estat dintre de la Unió Europea per a garantir la subsistència de les petites i mitjanes empreses catalanes.
Etiquetes: