24 d'abril de 2024

L'equip de l'osonenc Josep Jufré, en 5a posició a l'equador de la Vuelta Ciclista a España

El ciclista osonenc es mostra satisfet d’aquests primers 10 dies ja que segons diu han estat unes jornades tranquil·les

El Ter 30 d'agost de 2011 a les 13:04
L'equip Astana
El ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer, Josep Jufré, es mostra satisfet dels resultats quan es troba a l’equador de la Vuelta España. L’equip Astaná, liderat per Andrey Kaschechkin, ocupa la 5a posició a la general.

Aquesta primera setmana Jufré explica que ha hagut d’estar "molt pendent" de líder de l’equip que ha arribat "amb baixa forma" però que, tot i així, ha pogut fer alguna bona actuació.

A la general Jufré és actualment 93è mentre que Kaschechkin ocupa el lloc 110. Jufré destaca que l’objectiu de la primera setmana va ser molt supeditat a aquest corredor ja que "sempre vol algú al costat".

El ciclista osonenc es mostra satisfet però d’aquests primers 10 dies ja que segons diu han estat unes jornades "tranquil.les" i no ha notat "gaire desgast físic". D’aquesta manera preveu estar en bona forma per les etapes que queden, sobretot, per les últimes que afirma que "seran les decisives".

La Vuelta va començar a Benidorm i durant 21 etapes recórrer Espanya. L’última etapa serà l’11 de setembre, quan la cursa arribarà a Madrid.
Etiquetes:
Esports