25 d'abril de 2024

Sant Vicenç de Torelló enllesteix les obres del seu camp de futbol

S’han aprofitat les obres per instal•lar diversos equipaments esportius homologats per la FIFA i la UEFA

El Ter 30 d'agost de 2011 a les 13:46
Una imatge del remodelat camp de futbol de Sant Vicenç de Torelló. Foto. Ajuntament de Sant Vicenç
Aquests últims dies d’agost han quedat pràcticament enllestides les obres del camp de futbol de Sant Vicenç de Torelló que han consistit en instal.lar gespa artificial al terreny de joc.

Les obres han suposat una gran inversió, de més de mig milió d’euros, malgrat que la majoria provenien de subvencions. El regidor d’Esports, Èric Palomo, ha explicat que des del maig s’ha estat col.locant aquesta gespa, que és sintètica i d’última generació.

S’han aprofitat les obres per instal.lar diversos equipaments esportius homologats per la FIFA i la UEFA. Per exemple, una barana perimetral per delimitar el terreny de joc o xarxes de protecció de fons darrera les porteries.

A més, s’ha millorat la il.luminació i s’ha asfaltat la zona del voltant, on s’han tallat els arbres, que sovint feien "massa ombra i el camp es glaçava a l’hivern". La inauguració es farà el proper dissabte, dins dels actes de la Festa Major de Sant Vicenç, que comença demà.

L’obra ha anat a càrrec de l’empresa manlluenca Arenes i Graves Castellot i s’ha finançat a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya (PUOSC) i la Diputació de Barcelona.

El cost total de l’actuació ha estat de 530.000 euros, 240.000 els ha aportat la Diputació i gairebé tota la resta la Generalitat. L’Ajuntament només ha hagut de finançar entre 15 i 20.000 euros.
Etiquetes:
Esports