26 d'abril de 2024

Josep Maria Cabanas participarà a la Tor des Géants, una cursa de 330 quilòmetres

El recorregut es portarà a terme al llarg de les conegudes “Vías Altas” de la Vall d’Aosta

El Ter 31 d'agost de 2011 a les 11:16
Josep Maria Cabanas
El corredor de curses de muntanya de Sant Hipòlit de Voltregà, Josep Maria Cabanas, està a punt d’emprendre una nova aventura. El proper 11 de setembre prendrà la sortida de la segona edició de Tor des Géants.

Es tracta de la segona edició d’una cursa que transcórrer per Itàlia i que consta de 330 quilòmetres sense etapes marcades i amb un desnivell positiu de 24.000 metres.

L’objectiu de la prova, com explica el mateix Josep M. Cabanas, és fer el recorregut amb el mínim temps possible. El recorregut es portarà a terme al llarg de les conegudes "Vías Altas" de la Vall d’Aosta, amb sortida i arribada a Courmayer. La cursa passa per 34 comunitats, 25 colls de més de 2.000 metres i algun de 3.300, 30 llacs alpins i 2 parcs naturals. Segons Cabanas, la gran dificultat de la prova serà el desnivell.

L’objectiu de Cabanas és acabar la cursa. Per preparar-se físicament ha dedicat un any a córrer de manera diària i regular un bon nombre de quilòmetres. El corredor de Sant Hipòlit marxarà cap a Itàlia el proper divendres 10 de setembre amb altres 8 atletes catalans.

En aquesta segona edició sortiran 500 participants, 54 espanyols. La cursa es podrà seguir des de la pròpia "web de l’organització":http://www.tordesgeants.it/tdg/index.php o des del "bloc del mateix Cabanas":http:www.pepcabanas.blogspot.com que durant la cursa portarà un localitzador GPS SPOT via satèl·lit.
Etiquetes:
Esports