26 d'abril de 2024

Es celebren els funerals per la mort del rector de Sant Pere i la seva germana

a de Sala va ser una figura important a l’hora d’impulsar iniciatives per a la recuperació del patrimoni arquitectònic

El Ter 4 d'agost de 2008 a les 14:14
Sant Pere de Torelló s'ha quedat sense el rector parroquial dels darrers vuit anys
Moià ha acollit aquest dilluns matí els funerals per la mort del rector de Sant Pere de Torelló, mossèn Josep Sala, i la seva germana Maria. La parròquia de la capital del Moianès, que era la població natal d’ambdós, s’ha omplert per dir l’últim adéu als germans Sala, de 61 i 77 anys respectivament.

Els cossos dels dos germans van ser trobats divendres després de caure per un precipici d’una zona boscosa del Ripollès. L’Ajuntament de Sant Pere havia organitzat autocars per tal que tots els veïns santperencs que desitgessin assistir a l’acte ho poguessin fer.

Concretament, feia vuit anys que el mossèn Josep Sala era rector de Sant Pere de Torelló. Amb una destacada activitat social, la seva participació anava més enllà de les tasques parroquials. De fet, la de Sala va ser una figura important a l’hora d’impulsar iniciatives per a la recuperació del patrimoni arquitectònic de Sant Pere. En aquest sentit, el rector va contribuir decisivament en la restauració de l’Església, així com també en la creació del centre assistencial de Les Monges.

Anteriorment, Josep Sala també havia estat rector de la parròquia de Gràcia, de Manlleu, així com també del monestir de Santa Maria de Ripoll.
Etiquetes:
Sostenibilitat