28 d'abril de 2024

El triatleta manlleuenc Pep Sànchez a només un dia d'acabar l'Ultraman UK

A l’Ultraman només hi participen una quarantena d’esportistes convidats per l’organització segons mèrits esportius

El Ter 5 de setembre de 2011 a les 00:59
Pep Sànchez haurà de córrer 82,3 quilòmetres aquest dilluns. Foto: pàgina de facebook de Pep Sànchez
El manlleuenc Pep Sànchez afronta aquest dilluns l'última jornada de l’Ultraman del Regne Unit, una prova d’ultraresistència que consisteix en nedar 10 km, fer 420 km en bici i córrer una distància de 84,3 km, tot això dividit en només tres dies de competició. Sànchez arriba a la tercera jornada en catorzena posició amb un temps total de 18 hores i 12 minuts.

A l’Ultraman només hi participen una quarantena d’esportistes convidats per l’organització després de valorar els seus mèrits esportius. Després de dos dies de prova només continuen a l’Ultraman poc més d’una vintena d’atletes. Dissabte, els participants van nedar 10 km al llac de Bala i van continuar amb 145 km dalt de la bicicleta. Aquest diumenge, només hi ha hagut prova de bicicleta, amb un recorregut exigent de 275 km.

Sànchez va finalitzar la prova de dissabte en un temps total de 8 hores i 29 minuts (2 hores i 39 minuts en la prova de natació) i la prova de diumenge en 9 hores i 43 minuts. Sànchez i la resta d’atletes que continuen l’Ultraman correran aquest dilluns, i d’un sol cop, un total de 84,3 km, una distància equivalent a dues maratons seguides.

Més enllà d’obtenir un bon resultat, el repte principal d’una prova d’ultraresistència és convertir-se en Finisher, és a dir, ser capaç de finalitzar la prova dins el temps màxim marcat per l’organització, un fet a l'abast de molts pocs. A l'Ultraman de Regne Unit, els atletes tenen un temps màxim de 12 hores per superar els reptes de cada dia.
Etiquetes:
Esports