26 d'abril de 2024

Gurb acull la primera Duatló Accessible que unirà esportistes d’elit i principiants

La intenció, segons Nani Roma, és que aquesta prova tingui continuïtat

El Ter 9 de setembre de 2011 a les 13:25
Aquest dissabte tindrà lloc a Gurb la primera Duatló Accessible, pensada per a professionals, aficionats i principiants discapacitats. S’hi podrà competir individualment o en equip, combinant la carrera atlètica i el ciclisme. Sense cap barrera arquitectònica ni social, l’acte es dirigeix a tots aquells que vulguin participar amb aquesta festa de l’esport.

La Duatló, està organitzada per la Fundació Nani Roma, i compta amb la col·laboració de l’ADFO. En total hi prendran part uns 30 equips.

El recorregut es divideix en un primer tram a peu de 10 km o amb cadira de rodes de competició, un segon tram amb bicicleta de muntanya o handbike de 20 km i un tercer tram a peu, amb una cadira de competició o amb la cadira de rodes habitual de 2 km. Es comptarà amb la presència de reconeguts esportistes, entre els que destaca el mateix Nani Roma, Alex Crivillé, Isidre Esteve, Marc Coma, Carles Checa, David Checa i Lucas Cruz que formaran equip amb esportistes no professionals.

Les categories estan dividides de manera individual per persones amb discapacitat, equips de dues o tres persones. També hi haurà categoria de nens i tàndem per a persones invidents. La sortida serà a les 10 del matí al polígon industrial de Gurb. Al final de l’acte, s’oferirà un esmorzar i obsequis a tots els participants i es premiaran els guanyadors. La intenció, segons Nani Roma, és que aquesta prova tingui continuïtat i que pugui formar part del calendari habitual de competicions.
Etiquetes:
Esports