25 d'abril de 2024

Tona ja disposa d'un centre cívic propi

Arriba amb un retard de tres anys respecte les previsions inicials

El Ter 2 d'agost de 2008 a les 13:54
Can Licus és el nou equipament social i juvenil de Tona
Tona inaugura un nou equipament municipal. Es tracta del centre cívic Can Licus, un projecte llargament anhelat a Tona i que arriba amb un retard de tres anys respecte les previsions inicials. Can Licus és un centre cívic distribuït en un total de tres plantes.
A la planta baixa, el centre acull el reformat Punt Jove de la població. Mentrestant, a la segona planta s’hi ha ubicat la ludoteca, alhora que la tercera i darrera planta s’ha reservat per a un espai de formació per a adults.

La inauguració oficial de Can Licus ha comptat amb la presència del conseller de Governació Jordi Ausàs, que ha aprofitat l’assistència a Tona per prèviament reunir-se amb el seu alcalde, Josep Salom. A més d’Ausàs i Salom, a la inauguració de Can Licus també hi ha estat el secretari general de Joventut, Eugeni Villalbí.

El retard del nou centre cívic de Tona també ha repercutit en el seu cost, que finalment ha estat de 950.000 euros aproximadament. D’aquesta quantitat, 280.000 euros han estat subvencionats a través del PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis, que gestiona el Departament de Governació.
Etiquetes: