26 d'abril de 2024

Muriel Casals serà a l'acte de lliurament de la 32a edició dels Premis Literaris de Calldetenes

La procedència de les obres cobreixen tot el territori de parla catalana

El Ter 15 de setembre de 2011 a les 18:14
Imatge de la roda de premsa de presentació
L’Auditori Teatre de Calldetenes acollirà aquest dissabte 17 de setembre l’entrega de premis de la 32a edició dels Premis Literaris. L’acte comptarà amb la presència dels representants de l'Ajuntament, dels membres del jurat del certamen, de les entitats, institucions i empreses que col·laboren amb els Premis, així com els guardonats en les diferents categories.

La conferència que tradicionalment obre l'acte de lliurament la pronunciarà enguany la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals.

En el transcurs de la roda de premsa, celebrada aquest dimecres, es va destacar la qualitat literària de les obres participants d'aquesta XXXII edició, tant en l'aspecte lingüístic com per la vàlua creativa de les mateixes. La procedència de les obres cobreixen tot el territori de parla catalana. Opten al Premi Lluís Sola i Sala de Teatre un total de 32 obres; al Premi Armand Quintana de narrativa, 20 i 35 al Premi Jacint Verdaguer de Poesia. Pel que fa als premis per a estudiants del municipi de Calldetenes i Premis per a estudiants dels Països Catalans s’hi ha presentat 78 obres i per la 20a edició del Concurs de Còmics hi ha 42 treballs. Segons Verdaguer una de les particularitats dels premis és que fomenten la creativitat entre els més joves.

El lliurament del premis tindrà lloc aquest dissabte 17 de setembre, a les 7 de la tarda, a l'Auditori Teatre.
Etiquetes:
Cultura