25 d'abril de 2024

Uns 50 equips participaran a les 2 Hores de Resistència amb BTT de Les Masies de Roda

La prova té lloc en un circuit de poc més de dos quilòmetres

El Ter 23 de setembre de 2011 a les 16:00
En aquesta edició donarà el tret de sortida l’actriu i model Sandra Falgà
Aquest dissabte a la tarda tindrà lloc la cinquena edició de les 2 Hores de Resistència amb BTT de Les Masies de Roda. La prova té lloc en un circuit de poc més de dos quilòmetres amb la participació d’equips formats per dos ciclistes que es van rellevant en cada volta.

Un dels atractius de la cursa és el seu perfil, que permet la participació tant dels ciclistes d'alt nivell com dels més amateurs. En aquesta edició, entre les novetats, destaca la incorporació d’una nova categoria per més de 50 anys i l’opció de participar individualment.

La prova repartirà premis en metàl·lic i trofeus per els primers classificats així com els primers de cada categoria. També hi haurà avituallament per els participants, servei de dutxa, rentat de les bicicletes, un record i el dorsal de regal per a tots els participants. En aquesta edició donarà el tret de sortida l’actriu i model Sandra Falgà. Una de les particularitats de la prova és que combina la participació tant dels ciclistes d'alt nivell com dels més amateurs.

Es preveu comptar amb la participació d’entre 50 i 60 equips. La prova començarà a les 5 de la tarda i la sortida i l’arribada serà al camp de futbol de Les Masies de Roda.
Etiquetes:
Esports