23 d'abril de 2024

La Festa Major de Manlleu es presenta amb multitud d'actes i novetats en la Festa del Serpent

Entre les novetats destaca el canvi de recorregut del Serpent i l'especacle final que tindrà lloc sobre el llac

El Ter 5 d'agost de 2008 a les 18:17
La roda de premsa presentació de presentació ha tingut lloc a l'embarcador del Ter
Aquest migdia s’ha presentat a l’Embarcador del Ter, la Festa Major de Manlleu 2008. Enguany, la Festa del Serpent torna a tenir un pes molt rellevant en la festa. L’espectacle comptarà amb la direcció artística de Guillem Riera i Laura Sitjà. Una de les novetats més importants és el canvi de recorregut que el Serpent realitzarà fins la Plaça Fra Bernadí.
Aquesta modificació s’ha dut a terme per afavorir la visibilitat de l’espectacle i també perquè no es produeixin les aglomeracions de l’any anterior en l’entrada a la plaça. L’entrada s’efectuarà pel Carrer de la Font.

Una altra de les innovacions la trobem al final de l’espectacle que tindrà lloc en un escenari elevat que es situarà sobre el sortidor, enlloc de les escales.

Tot i que, el tret de sortida oficial de la Festa Major no serà fins el proper dimecres, amb una cercavila de gegants i el pregó que anirà a càrrec de la manlleuenca Maite Vilalta, aquest divendres, comencen els actes de Fes-te Jove amb el tradicional Cantabars que sortirà de la plaça de dalt Vila a les 9 del vespre.

El programa d’actes de la Fes-te Jove, organitzats pel Casal Boira Baixa i la Comissió Fes-te Jove també incorporen algunes novetats com un 'Viatge pel món' per conèixer les cultures que hi ha a Osona, l’actuació d’uns pallassos que donaran a la festa un toc d’humor adult o l’enterrament de la Bota.

Tal i com ha dit Josep Mas, regidor de cultura, la Festa Major de Manlleu es caracteritza per la gran participació d’associacions del poble en tots els actes de la festa, i sobretot en el Serpent, així com l’alta participació ciutadana en les activitats organitzades.

Josep Mas, regidor de cultura, acompanyat per Joan Arimany i Laura Generó de la Comissió Fes-te Jove

Laura Sitjà i Guillem Riera són els nous directors artístics de la Festa del Serpent

Ajuntament de Manlleu

Etiquetes:
Cultura