27 d'abril de 2024

S'omplen les inscripcions per a la primera Marxa BTT Rupit i Pruit

Hi ha un itinerari curt de 28 quilòmetres i una ruta més llarga, de 42

El Ter 28 de setembre de 2011 a les 13:31
La primera Marxa BTT Rupit i Pruit ja ha exhaurit les places. Com que s’ha arribat al límit previst pels organitzadors, els 200 participants, ja s’han tancat les inscripcions anticipades. Un dels impulsors de la prova, Albert Marcé, adverteix que el mateix dissabte 1, dia de la Marxa, ja no es faran més inscripcions.

Marcé explica que aquesta èxit de convocatòria els ha arribat per sorpresa i detalla que la ruta que s’ha previst transcorre íntegrament en terme municipal de Rupit i Pruit. Es tracta d’un circuit "en forma de 8", pensat especialment per gaudir de la vista d’aquest petit poble del Cabrerès. S’inclouen a la marxa zones que fins ara "no les havia fet mai ningú en BTT, les hem netejat i esperem que agradin molt a la gent".

Hi ha dos itineraris diferenciats. D’una banda, un de més curt, de 28 quilòmetres i uns 700 metres de desnivell. La ruta llarga és de 42 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell. La prova està pensada bàsicament per als majors de 18 anys, però també hi poden assistir menors amb autorització dels pares i acompanyats d’un adult. La 1a edició de la Marxa BTT Rupit i Pruit es fa dins dels actes de la Festa Major. Els organitzadors de la prova són l'Ajuntament de Rupit i Pruit i un grup d'amants de la BTT. Ja es pot consultar la llista d'inscrits i el track dels recorreguts al "blog de la prova":http://bttrupitpruit.blogspot.com
Etiquetes:
Esports