24 d'abril de 2024

166 participants al grup d’activitat física per a la gent gran de Vic

La iniciativa es promou des de l’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Vic

El Ter 30 de setembre de 2011 a les 11:10
Imatge de l'acte
Aquest dijous a la tarda es va celebrar la inauguració del curs d’activitat física per a la gent gran de Vic, amb una conferència pronunciada per la podòloga, Arola Costa, amb el títol "Els peus, el suport del nostre cos". Costa va enfocar la seva ponència en aquells aspectes més importants i a tenir en compte per tenir cura dels nostres peus.

Així, va explicar alguns consells generals a seguir, la utilització d’un bon calçat, les patologies més freqüents i comunes que existeixen, entre altres. La conferència va ser molt amena i al final va comptar amb algunes preguntes i qüestions exposades per part del públic assistent.

L’acte va ser presidit per la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vic, Montserrat Rovira, que va manifestar el seu agraïment als 166 participants al projecte per la seva fidelitat al projecte, als monitors per la seva dedicació i als coordinadors del CAP Sud i CAP Nord per poder posar en marxa aquest any dos grups de PAES (Plans d’Activitat Física i Salut), Xavier Farrés i Pilar Puigdesens. Per la seva banda, la coordinadora del curs, Mercè Cuberta va exposar els grans avantatges que suposa fer exercici, no només per aconseguir una millora en l’estat físic sinó també per "potenciar una major autoestima de la persona".
Etiquetes: