25 d'abril de 2024

El Grup Bon Preu fomenta l'ús del català entre treballador i client

Demana als clients que no canviïn d’idioma pel fet de trobar-se amb treballadors nouvinguts

El Ter 6 d'agost de 2008 a les 13:41
Imatge d'una treballadora amb el xapa de la campanya
El grup d’alimentació osonenc Bon Preu s’ha adherit a la campanya de la Generalitat de Catalunya “Si us plau, parla’m en català”. Amb l’adhesió a aquesta campanya, la companyia osonenca pretén que els treballadors de la seva plantilla, especialment els procedents d’altres països, dominin amb facilitat el diàleg català i perdin la por al seu ús.
De fet, i tal i com ha assegurat el responsable de màrqueting del Grup Bon Preu, David Poudevida, l’aposta per aquesta campanya és un element més de la proximitat que caracteritza l’empresa.

Amb tot, el Grup Bon Preu ha repartit més de 2.500 xapes entre els treballadors dels seus 111 establiments de Bon Preu, Esclat i Orangutan, que hi ha repartits per tot el territori català. Aquestes xapes, que són d’ús voluntari i on s'hi inscriu el lema de la campanya, els treballadors les podran lluir en el desenvolupament quotidià de les seves tasques laborals.

L’augment de personal no catalanoparlant a la plantilla del Grup Bon Preu és un fet plausible. És per això que la companyia no vol renunciar a les seves arrels i, amb aquesta campanya, demana als clients que no canviïn d’idioma pel fet de trobar-se amb treballadors nouvinguts.

La campanya de sensibilització i pedagogia “Si us plau, parla’m en català” és una iniciativa de la Generalitat i la Plataforma per la Llengua que es va presentar el passat mes de maig a Vic.
Etiquetes: