26 d'abril de 2024

La cadena de restauració catalana Viena s'instal·larà a Vic

Viena va començar amb petits establiments amb servei de barra situats als centres històrics de les ciutats

El Ter 6 d'agost de 2008 a les 17:45
Aquesta setmana s´han iniciat les obres del nou establiment que Viena farà al polígon Mas d´En Prat de Vic
La cadena de restauració catalana Viena ha iniciat la construcció del seu primer establiment a la comarca d'Osona. Viena ha iniciat els treballs en una parcel·la del Polígon Mas d'en Prat, a tocar de la carretera de Manlleu. El nou establiment està situat al costat de la cadena de material esportiu Decathlon i de la que la cadena de bricolatge Akí té previst obrir-hi els propers mesos.

Actualment Viena que té la seva seu central a Sabadell (Vallès Occidental) disposa de trenta establiments repartits entre Catalunya i Andorra. Altres cadenes d'alimentació ràpida com Pans and Company o Mc Donalds ja estan instal·lats a Vic amb règim de franquícia.

Viena va començar amb petits establiments amb servei de barra, tipus frankfurt, situats als centres històrics de les ciutats. Tot i que el seu concepte d'establiment presentat amb el lema 'menjar bé, bo i ràpid' s’ha mantingut al llarg dels anys, el format ha evolucionat amb el temps. Els nous locals són ara de més de 500 m2; amb autoservei i situats moltes vegades en zones perifèriques de les ciutats (polígons comercials, extraradi, etc.). Tot i així també hi ha nous locals que s’obren en zones cèntriques. A més també hi ha el format d'una construcció independent amb servei al cotxe i amb pàrquing gratuït.

La cadena Viena va néixer l'any 1969. Silvestre Siscart i Pere Llorens van obrir un petit establiment al Vallès Occidental. Actualment disposa de 30 establiments controlats directament perquè la companyia ha renunciat a fórmules de creixement més ràpid com la franquícia. L' any 2002 la Viena va inaugurar la seu central de Can Roqueta de Sabadell on s'ubiquen les instal·lacions de fabricació d'embotits, la central logística i les oficines centrals. Des del 1995
Etiquetes: