27 d'abril de 2024

Teatre Essela estrena l’espectacle ‘El poble de Miquel Martí i Pol, Entre copes’

L’enòleg encarregat de guiar el públic és Albert Costa del Celler Vall Llach

El Ter 7 d'octubre de 2011 a les 17:49
Cacu Prat i Pep Tines
Teatre Essela estrena aquest divendres i dissabte a la Cabanya del castell de Montesquiu l’espectacle ‘El poble de Miquel Martí i Pol, Entre copes’. Es tracta d’un espectacle poètic acompanyat amb un tast de vins. Amb ‘El poble entre copes’ la companyia proposa un espectacle on la poesia i el vi es fusionen, juntament amb la música i les imatges visuals.

Aquesta és l’adaptació que ha fet la companyia de l’espectacle El poble amb poemes de Martí i Pol. Ara li ha donat un gir i s’acompanya d’un tast de vins. Pep Tines és director i intèrpret del muntatge juntament amb Cacu Prat.

El poble entre copes s'estructura en 4 escenes amb un pròleg i un epíleg. Les escenes recreen les 4 estacions de l'any. Entre cada escena hi ha una transició en la qual l'enòleg introdueix els aspectes que cal tenir en compte per el tast de vi que acompanyarà l'escena. En cada escena la qualitat i sabor del vi tenen una estreta relació amb l'estació de l'any i la temàtica dels poemes. En una pantalla al fons se succeeixen imatges que expressen de manera subjectiva l’essència dels poemes.

L’enòleg encarregat de guiar el públic és Albert Costa del Celler Vall Llach. Per a l’ocasió s’han triat vins de la terra. L’aforament està limitat a 60 persones per sessió. La primera serà aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre i la segona demà dissabte a la mateixa hora.
Etiquetes:
Cultura