27 d'abril de 2024

Les 2 hores de Collsuspina amb BTT arriben a la 25ena edició

Per participar en la prova de resistència es recomana formar equips de dos participants

El Ter 7 d'agost de 2008 a les 13:21
Les 2 hores de Collsuspina amb BTT inclouen una exhibició de salts amb bicicleta
Aquest dissabte tornen les 2 hores de Collsuspina amb BTT. La prova de resistència començarà a les vuit del vespre aprofitant els últims raigs de sol i s’allargarà durant dues hores. Amb aquesta, s’arriba a la 25ena edició de la competició, que va començar com una cursa entre amics i que amb el pas del temps s’ha consolidat com una de les proves de referència dins el calendari ciclista català.
Per participar en la prova de resistència es recomana formar equips de dos participants per prendre relleus al llarg de la competició, tot i que no és un requisit obligatori.

Paral•lelament a la competició hi haurà l’actuació de Dirt Jump, un grup d’especialistes en 'freestyle', és a dir, de salts lliures en una competició oberta que serà puntuada per un jurat i que s’aniran eliminant progressivament els participants fins a elegir el guanyador. A més, també hi haurà uns cursos d’iniciació dirigits per tothom que vulgui començar a saltar sobre una bicicleta.

El nombre de participants en darreres edicions ha anat oscil•lant. Fa dos anys, però, es va aconseguir el nombre màxim amb 94 equips. L’elevat nombre de persones que han contactat aquests dies amb la organització, fa que aquesta esperi batre el seu propi rècord.

Per celebrar aquests 25 anys, al costat del pòdium, hi haurà muntada una carpa on hi haurà exposades les primeres bicicletes que van participar en la competició, i també algunes de les que han guanyat les darreres edicions de la prova de resistència.
Etiquetes:
Esports