23 d'abril de 2024

L'Esquirol afronta la Festa Major més llarga

La festa major d’enguany serà molt més llarga que en les darreres edicions

El Ter 7 d'agost de 2008 a les 13:35
La Festa Major de l'Esquirol s'allargarà fins el diumenge 17 d'agost
L’Esquirol esgota les últimes hores abans d’encetar una nova edició de la seva Festa Major, que com és habitual coincidirà amb les que es celebren a un bon grapat d’altres municipis de la comarca, com ara Manlleu o Olost. De fet, divendres ja es donarà el tret de sortida al programa d’actes amb un campionat de Truc.
Serà dissabte, però, quan arribin les primeres grans activitats, amb una tirada de tir al plat i un campionat de bitlles catalanes. A més, dissabte ja hi haurà la primera oportunitat per escoltar música en directe, amb els concerts que oferiran els grups Dats Frots, Neat to nothing i 666 Capille sixtina. En aquest primer cap de setmana també hi haurà lloc per les primeres novetats. Una d’elles tindrà lloc diumenge i serà un concurs de pastissos, que es farà a la Plaça Nova.

Els actes de festa major continuaran diumenge a la tarda amb unes olimpíades i acabaran de nit amb una sessió de música versionada a la carpa.

La festa major d’enguany serà molt més llarga que en les darreres edicions.

Les activitats festives s’allargaran fins el proper cap de setmana, on es concentren el gruix d’actes més tradicionals. Entre les activitats programades, destaca l’obra teatral 'Fum', a càrrec del grup Teatre de Guerrilla.
Etiquetes:
Cultura