26 d'abril de 2024

Un miler de persones passen per la fira de Sant Galderic de Tavèrnoles

Per als més petits hi havia diversos tallers, jocs reciclats o inflables

El Ter 17 d'octubre de 2011 a les 13:50
Més de 1.000 persones han visitat aquest diumenge la Fira de tardor de Sant Galderic de Tavèrnoles. En aquesta quarta edició, prop d’una trentena de parades van omplir el centre del municipi. Les parades, la majoria provinents de fora, mostraven diversos productes artesans. També hi havia una notable presència de productes gastronòmics.

L’alcalde, Carles Banús, es mostrava satisfet de la resposta del públic en una entrevista aquest diumenge al programa de Ràdio Manlleu, Passa Volant. Destacava també l’objectiu de la fira de "donar a conèixer el poble per tal que els visitants hi tornin un altre dia normal".

A més de les parades la fira va comptar amb nombroses activitats paral·leles. Per als més petits hi havia diversos tallers, jocs reciclats o inflables. Un any més es va comptar amb el Mercat de les erres i brocanter. Una altra de les activitats paral·leles més concorregudes va ser la curs de Sant Galderic.

En aquesta edició, i com a novetat, la fira es va allargar fins a les 6 de la tarda. L’església de Sant Esteve va acollir el darrer acte de la fira, un concert amb el grup Vicus.
Etiquetes: