25 d'abril de 2024

Comencen els Jocs Olímpics amb Raül López com a únic participant osonenc

López està cridat a ser un home important, malgrat comenci els partits des de la banqueta

El Ter 8 d'agost de 2008 a les 13:26
Raül López vol guanyar una medalla
Aquest divendres ha arrencat a Pequín la 29ena edició dels Jocs Olímpics, l’esdeveniment esportiu i social més important a escala mundial. Es tracta de l’edició més polèmica i controvertida dels Jocs Olímpics dels darrers anys, sobretot arran de la repressió xinesa al Tibet, que ha generat una enorme tensió i confrontació diplomàtica en els últims mesos.

En el terreny esportiu, qui serà present a aquests Jocs Olímpics de Pequín és el jugador de bàsquet vigatà Raül López. De fet, López és l’únic representant osonenc a les olimpíades de Pequín. A més, és ferm candidat a emportar-se una medalla, juntament amb la resta de membres de la selecció espanyola de bàsquet. Precisament, en el conjunt que dirigeix Aíto García Reneses, López està cridat a ser un home important, malgrat comenci els partits des de la banqueta.

Qui va ser delegat del primer equip del Club Bàsquet Vic i que va coincidir amb ell en el seu pas per les categories inferiors del club, Leandre Vivet, deia a ELTER.net que considera que López farà uns bons Jocs Olímpics.

Tot i que indirectament, la comarca d’Osona també tindrà representació a Pequín amb els quatre atletes etíops i kenyans que al llarg de l’any entrenen a les pistes del Club Atlètic Vic. Es tracta dels etíops Sofia Asefa, Najom Mesfin i Mekonen Gebre-Medhinl, a més de la kenyana Eunice Jepkorir. Precisament, aquesta última és gran candidata per lluitar per les medalles en la prova dels 3.000 metres obstacles.

El debut de Raül López en els Jocs Olímpics de Pequín es produirà aquest mateix diumenge, en el partit que l’enfrontarà a Grècia. Per la seva banda, la candidata Eunice Jepkorir correrà la fase classificatòria el proper divendres 15 d’agost i, en cas de classificar-se, la final es celebrarà el 17 d’agost.
Etiquetes:
Esports