24 d'abril de 2024

La quarta Duatló de Tona arriba al nombre límit d'inscrits una setmana abans

La primera etapa té 9 quilòmetres a peu, la segona 18 que es fan en BTT i s’acaba amb 3 quilòmetres més a peu

El Ter 28 d'octubre de 2011 a les 14:01
El podi de l'any 2010, tercera edició de la Duatló de Tona. Foto: Xavier Aumatell
Diumenge 30 es celebra la Duatló de Tona. Arriba a la seva quarta edició i, és una cursa emmarcada en el calendari de proves de Terra Endins. La cursa ja ha quedat plena, ja que s’han fixat un límit de 200 participants per "gaudir més de la prova" i "respectar més l’entorn natural".

El tresorer del Centre Excursionista Tona, una de les entitats organitzadores, Josep Santamaria, remarca l’èxit de la resposta dels participants. A més del Centre Excursionista Tona, que coordina la darrera part de la duatló que consisteix en pujar i baixar al Castell, també organitzen la prova dues entitats més. L’Associació Atlètica s’encarrega del primer tram a peu, i la Unió Ciclista Tona, de l’etapa que es fa en BTT. La primera etapa consta de 9 quilòmetres a peu. La segona, 18 que es fan en BTT i s’acaba amb 3 quilòmetres més a peu. Santamaria considera que el recorregut a peu té encant natural i que la part en bicicleta, tant per pista com per corriols, la pot fer "tothom".

Per Santamaria, el secret de l’èxit i principal atractiu és "un servei personalitzat, en què s’escolten els participants i es fan canvis en base als seus suggeriments". La prova començarà diumenge a les 9 del matí. Es calcula que a la 1 del migdia es lliuraran els premis per als capdavanters. Entre altres serveis, hi haurà avituallament i dutxes i com a novetat es penjaran fotos i un vídeo al blog de la duatló.
Etiquetes:
Esports