26 d'abril de 2024

A Roda de Ter s’anul·la la recollida de residus porta a porta en la majoria de dies festius

Per donar-ho a conèixer l’Ajuntament passarà casa per casa una carta on s’informa d’aquesta mesura

El Ter 29 d'octubre de 2011 a les 12:33
L’Ajuntament de Roda de Ter aplicarà unes mesures d’estalvi, per tal de donar resposta a la situació de crisi actual, que afectaran el servei porta a porta de recollida de residus i també a la recollida d’andròmines. El servei s’anu.la en 3 festius del que queda d’aquest i en 9 dies el proper 2012.

Per donar-ho a conèixer l’Ajuntament passarà casa per casa una carta on s’informa d’aquesta mesura i en la que també s’inclou un calendari de l’any 2012 amb la informació.

Aquestes mesures d’estalvi també afectaran el servei de recollida d’andròmines, que es farà cada 15 dies, a diferència d’ara que es feia cada setmana.

Aquestes modificacions permetran a l’ajuntament fer front a l’increment del cost de la gestió de residus, sense haver d’incrementar la taxa d’escombraries per tercer any consecutiu. El cost de la gestió de residus s’ha vist augmentat perquè s’ha apujat un 18% el cost de la tona per residus que es diposita a l’abocador, també s’ha incrementat el cost de la deixalleria, i el servei de recollida s’ha apujat un 1%.

Dies sense el servei porta a porta de recollida de residus:

*Any 2011:* 1 de novembre, 6 de desembre i 26 de desembre.

*Any 2012:* 6 de gener, 6 d’abril, 1 de maig, 15 d’agost, 11 de setembre, 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre i 26 de desembre.
Etiquetes: