25 d'abril de 2024

Èxit de visitants en la 17a edició de la Fira de la Castanya de Viladrau

La fira va arrencar el passat divendres amb el lliurament dels tradicionals guardons

El Ter 2 de novembre de 2011 a les 10:58
Més de 4.000 visitants han passat aquest cap de setmana per la 17a edició de la Fira de la Castanya de Viladrau. Només el diumenge ja se’n van comptabilitzar 3.000. Els visitants van poder passejar pels carrers de Viladrau i contemplar les 50 parades repartides pel centre del poble que mostraven diversos productes artesans.

La fira va arrencar el passat divendres amb el lliurament dels tradicionals guardons. Es va lliurar el ‘Pelló de plata’ al jugador del FC Barcelona, Xavi Hernandez. La ‘Castanya de plata’ del 2011 va ser pel Club Bàsquet Viladrau. La fira al carrer, el ball de bruixes i el mercat de tots sants, van ser els actes més destacats. Com a novetat el dissabte a la tarda va tenir lloc una nova aposta teatral de carrer, ‘La verdadera història de la castanyera’. Segons Imma Gómez, regidora de cultura,la fira "no ha tocat sostre" i la intenció és "seguir creixent".

El tradicional tast gastronòmic en aquesta ocasió van canviar d’emplaçament i es va fer al carrer Sant Marçal enlloc del Centre Cultural Europeu de la Natura. Hi van participar 13 restaurants que van oferir els seus plats amb la castanya com a ingredients principal. En aquesta edició es calcula que es van vendre entre 6 i 7 tones de castanyes.
Etiquetes: