24 d'abril de 2024

Èxit de visitants a la Fira d'Olost tot i la pluja

En total hi van prendre part més de 100 actors

El Ter 7 de novembre de 2011 a les 11:40
La pluja no va espantar els visitants de la Fira d’Olost. Al llarg de tot el cap de setmana el municipi es va omplir d’activitat. El diumenge però, van tenir lloc els actes centrals de la Fira d’en Rocaguinarda. Aquest ja ha estat el tercer any que la fira ha girat entorn de la figura del bandoler.

Al llarg de tot el diumenge es van poder veure nombroses escenes teatrals pels carrers de la vila que recuperaven la vida d’aquest personatge i també tot el món bandoler del segle XVII.

Aquest any la fira va tornar a fer-se al centre d’Olost ja que en la passada edició no s'hi va poder fer a causa de les obres que es portaven a terme. Segons Mercè Estrada, directora escènica, aquest "és el millor escenari". A més de la bona resposta del públic estrada també remarca la implicació de tots les veïns d’Olost tant en la part d’actuacions teatrals com també en la decoració del poble. En total hi van prendre part més de 100 actors.

La fira va arrencar divendres amb una visita a l’església d’Olost, la projecció d’un audiovisual i un concert de Emfasi, Nyandú, La mare del Tano, David Canal i les Oques grasses. Al llarg de tot el cap de setmana també s’ha pogut visitar una exposició de segells del segle XVII on s’han pogut veure algunes peces que encara no s’havien exposat mai a Catalunya.
Etiquetes: