24 d'abril de 2024

Joanet Cros es col·loca líder a nou punts del Campionat d'Espanya de Supercròs

A la final, a Múrcia, necessita acabar entre els cinc primers per adjudicar-se el títol

El Ter 12 d'agost de 2008 a les 14:49
El pilot manlleuenc
El pilot de motocròs i supercròs de Manlleu, Joanet Cros, s’ha adjudicat una altra prova del Campionat d’Espanya de Supercròs. Ara, el manlleuenc és líder de la categoria Series Sport i s’ha situat a 9 punts per sobre del segon classificat. El pilot explica que la cursa va ser de les més senzilles del campionat.


Aquest cap de setmana s'ha disputat a la localitat de Cuevas de Almanzora, a Almeria, la quarta prova. Amb el bon resultat, el manlleuenc va confirmar que és el màxim candidat a endur-se la victòria final. Amb tot, la setmana que ve necessita acabar entre els 5 primers i no cometre errors per tal d’adjudicar-se el títol, que es disputarà a Múrcia. Tal com recorda Cros, es tracta de no abaixar la guàrdia perquè encara queden 25 punts per disputar.

El pilot manlleuenc ja s’ha recuperat perfectament de la lesió a la clavícula que el va apartar de la competició a l’abril. L’accident va passar mentre preparava el debut al campionat d’Europa de cros. Llavors, va haver de ser operat d’urgència i li van haver de posar nou claus i una placa de titani. La temporada passada Joanet Cros ja va patir una lesió a les costelles, que li va impedir lluitar pel campionat estatal en categoria júnior.
Etiquetes:
Esports