26 d'abril de 2024

Finalitza la primera fase de les obres del nou ajuntament de les Masies de Roda.

El cost total de les obres ascendeix a gairebé 700 mil d’euros

El Ter 12 d'agost de 2008 a les 16:56
Les obres del nou ajuntament de les Masies de Roda
La construcció de l’edifici van iniciar-se ara fa prop d’un any i l’acabament de la fase inicial s’han avançat una mica als terminis establerts en el projecte urbanístic aprovat en el consistori municipal. Les obres es divideixen en dues etapes, en aquesta primera s’han edificat diversos espais que serviran per acollir entre d’altres les oficines, els jutjats de pau, els lavabos, etc i també és farà l’obra externa representativa de l’edifici.

En el segon període hi ha prevista la construcció de l’interior de la carcassa que acollirà la sala de plens i l’arxiu municipal. La continuació de les obres ja ha estat aprovada i subvencionada.

L’actual edifici on es troba l’ajuntament data de 1913, és tracta d’un edifici molt vell i deteriorat que amb el temps serà enderrocat i s’hi construiran habitatges. El futur de l’edifici però actualment és incert.

El cost total de les obres ascendeix a gairebé 700 mil d’euros. Deglossant el pressupost aprovat, la primera fase en costarà uns 540 mil, mentre que la segona en valdrà gairebé 100 mil euros.

Les obres del nou ajuntament de les Masies de Roda