26 d'abril de 2024

Taradell comença a repartir un nou butlletí informatiu editat per l'Ajuntament, que està renovant el seu web

La nova revista de l'Ajuntament vol ser una "eina de gestió municipal i no política", segons l'alcalde, Lluís Verdaguer

El Ter 13 d'agost de 2008 a les 14:22
La capçalera de la primera edició del butlletí
Aquest dimecres al migdia s’ha presentat el nou butlletí informatiu municipal de Taradell. L’objectiu d’aquesta revista és que serveixi com a eina de gestió municipal i que contingui tota aquella informació local que pugui ser d’interès per als habitants del municipi. La intenció de l’ajuntament és la de incloure-hi les notícies que hagin d’arribar a totes les llars de Taradell, segons l'alcalde, Lluís Verdaguer.

Paral·lelament a l’edició del nou butlletí s’està construint una nova pàgina web, amb el propòsit que pugui contenir la informació més immediata de la població. L’actual pàgina de l’ajuntament té un format més antic i no s'actualitza de manera sistemàtica. Des del consistori municipal hi ha previst que es pugui inaugurar a partir del setembre.

Aquesta setmana ja s’ha començat a repartir-se el nou butlletí per tots els domicilis de Taradell i se n’han editat fins a 3000 exemplars. Aquest primer número ha sortit com a extraordinari en el marc de la festa major del municipi. Però hi ha previst que al llarg de l’any sortint 2 revistes més que convertiran el butlletí en una publicació trimestral. Els encarregats de tirar endavant aquesta proposta seran l’àrea de comunicació i l’àrea de cultura i festes de Taradell i comptaran amb col·laboració de moltes de les entitats locals.
Etiquetes: