24 d'abril de 2024

Mas defensa que Cavall Fort ha instaurat un codi de valors compartits basats en la catalanitat

La revista Cavall Fort va estar impulsada pels bisbats de Vic, Girona i Solsona

El Ter 3 de desembre de 2011 a les 13:42
El president Artur Mas durant l'acte
ACN - La revista Cavall Fort nascuda al Bisbat de Vic, compleix 50 anys i per celebrar-ho ha organitzat iniciatives durant els propers mesos amb l'objectiu de repassar la seva trajectòria i projectar-se a nous lectors.

La revista ha donat aquest divendres el tret de sortida a l'aniversari en un acte institucional a Barcelona on hi ha participat el president de la Generalitat, Artur Mas. El cap de l'executiu ha ressaltat que "Cavall Fort a més de divertir, entretenir i il.lusionar és una revista que d'una forma o d'un altra ha contribuït a instaurar i establir un codi de valors compartits basats en la catalanitat.

La revista ha obert aquest divendres al CaixaFòrum de Barcelona el programa d'actes en motiu del seu 50è aniversari i ha lliurat el Premi Cavall Fort 2011 a Albert Garriga i Pujol, pel seu recull de tres contes: 'Polsim, Farina i Balma'. En aquest acte s'ha presentat el número especial de la revista, de 100 pàgines, amb motiu del 50è aniversari. És el número 1.185-1.186, que correspon al mes de desembre de 2011 i que és el commemoratiu de l'efemèride.

La celebració tindrà el seu punt culminant a l'abril del 2012 a Barcelona, amb una gran festa a l'aire lliure, que durarà tot un dia i oferirà activitats variades com actuacions, jocs, tallers i trobades amb autors de la revista.

Portada del 50è aniversari

Etiquetes:
Cultura