25 d'abril de 2024

Les jugadores de la selecció espanyola d'hoquei patins, amb molta presència osonenca, entrenen a Vic

Entrenen sobre una pista sintètica, ja que els cal adaptar-se a aquesta superfície de cara al Mundial

El Ter 14 d'agost de 2008 a les 14:26
Les cinc jugadores del CP Voltregà que formen part de la selecció
La selecció espanyola femenina d’hoquei patins s’entrena aquests dies a Vic per preparar el Mundial, que s’ha de disputar al Japó durant el mes d’octubre. La presència d’osonenques és molt destacada, encara més que en els anys anteriors segons una de les escollides, Carla Giudici, jugadora del CP Voltregà.

Giudici explica que és habitual prepara el campionat per aquestes dates i que des de dilluns les noies s’entrenen diàriament. Les perspectives són bones encara que el campionat es preveu molt complex. A Vic, els han muntat una pista sintètica que ja es va utilitzar durant els partits que van disputar els nois a l’Europeu. Segons la jugadora voltreganesa, el problema és que cal adaptar-se a aquesta superfície, que té alguns inconvenients.

Les voltreganeses que repeteixen convocatòria són, a banda de Giudici, Laia Vives i Motxa Barceló. Anna Romero i Carla Dorca, per la seva banda, s’estrenaran a la competició. També hi ha una jugadora del CP Vic, Paula Torner.

A més, la manlleuenca Anna Casaramona, del Club Patí Manlleu, no ha entrat a la convocatòria però està entrenant amb el combinat espanyol. El dia 30 de setembre la selecció ja marxarà cap al Japó
Etiquetes:
Esports