23 d'abril de 2024

Guardiola participa al llibre-disc 'Tribut de sorra i fulles' en memòria de Martí i Pol

El 14 de desembre s'estrenarà a la xarxa el videoclip de la cançó enregistrada per Mokodude amb Pep Guardiola

El Ter 7 de desembre de 2011 a les 18:01
Al llibre-disc Tribut de sorra i fulles, un nou homenatge a Martí i Pol, s'hi podrà sentir la veu de Pep Guardiola. Segons publica Enderrock, Lluís Llach s'encarrega del pròleg, les fotografies són d'Àlex Carmona (fotògraf oficial de concerts i gires de grups catalans com Dept. o Brams), i el publica l'editorial Mediterrània.

Tribut de sorra i fulles (Mediterrània, 2012) serà un llibre-disc d'homenatge al poeta de Roda de Ter Miquel Martí i Pol amb catorze poemes, les seves respectives musicacions (amb un disc de catorze temes), un pròleg de Llach i un recull fotogràfic fet per Àlex Carmona (durant l'enregistrament del disc).

Avel·lina, L’Hi, Strombers, Santi Careta i Rosa Cadafalch, Dept., Projecte Bu, Toni Xuclà i Àlex Carmona, Jordi Montañez, Francesc Ribera 'Titot', Miquel Coll i Jesús Cifuentes, Xerramequ, Sanjosex, Rosa-Luxemburg, Mokodude i Pep Guardiola són la llista d'artistes que participaran al disc.

El 14 de desembre s'estrenarà a la xarxa el videoclip de la cançó enregistrada per Mokodude amb Pep Guardiola, amb l'aparició de l'entrenador blaugrana. El 20 de desembre la sala Monasterio de Barcelona acollirà la presentació d'aquest llibre-disc.
Etiquetes:
Cultura