25 d'abril de 2024

Tavèrnoles, Sant Pere de Torelló i Les Masies de Voltregà aproven pressupostos d'austeritat

Un pressupost de contenció condicionat per la caiguda dels ingressos provinents de la Generalitat i l’Estat espanyol

El Ter 23 de desembre de 2011 a les 19:46
El Ple de l’Ajuntament va aprovar el passat dilluns el pressupost de l’any vinent amb els vots favorables dels grups de Convergència i Unió i Esquerra Republicana, i l’abstenció del grup municipal de Tavèrnoles Actiu. Un dels aspectes rellevants del nou pressupost és l’aportació d’uns 6.000 euros que l’Ajuntament de Tavèrnoles farà a la llar d’infants de Folgueroles.
Aquesta partida s'atorga per cobrir les despeses que genera aquest servei educatiu, el qual és utilitzat per una desena de famílies residents a Tavèrnoles. D’altra banda, el pressupost de Tavèrnoles contempla una única inversió, valorada en 220 mil euros i que afecta al condicionament d’un dels carrers principals del municipi.

Un altre dels municipis que ha aprovat en els darrers dies pressupostos és Sant Pere de Torelló. El ple de l’Ajuntament del municipi va aprovar aquest dilluns per unanimitat un pressupost de clara austeritat, reduït en un 20% respecte el de l’any 2011 i que pràcticament no contempla partides en inversions.

A més, el nou pressupost de Sant Pere de Torelló preveu que els treballs corresponents al Pla de Barris es realitzin amb la partida del pressupost de l’any anterior i que ha sobrat després que l’Ajuntament santperenc decidís alentir el ritme de les millores previstes en el Pla.

Un tercer municipi que ha aprovat pressupostos en els darrers dies és Les Masies de Voltregà, que també comptarà amb un pressupost de contenció condicionat per la caiguda dels ingressos provinents de la Generalitat i l’Estat espanyol. Això implicarà una reducció substancial de les despeses en aspectes de manteniment.
Etiquetes:
Política Municipal